Piranha Reünie

Beste (oud-)leden van Piranha,

Na vijf jaar wachten is het in 2020 weer zover: het 11e lustrum van Piranha! De gehele maand september zal in het teken staan van dit heugelijke feit, en gezien de positieve reacties op de vorige editie zal er ook dit jaar weer een reünie zijn! Het perfecte moment om nieuwe leden te leren kennen, of juist om bij te praten met oude bekenden.

Deze dag zal niet in september, maar al op zaterdag 9 mei plaatsvinden. De reünie zal waarschijnlijk worden gehouden op de campus in Enschede, met in de middag een activiteit en ’s avonds een barbecue. We zullen rond 14 uur beginnen met de activiteit en we verwachten rond 18 uur de BBQ aan te hebben. Na de BBQ is er natuurlijk de mogelijkheid om gezellig na te borrelen. De exacte locatie, tijden en kosten zullen nog volgen.

Lijkt het je leuk om bij de activiteit en/of BBQ aanwezig te zijn, dan kun je je opgeven via de volgende link: https://forms.gle/8W8NA5fdAUvYHwfb6

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, gelieve dan niet te reageren op deze mail maar een mailtje te sturen naar: lucie@zpv-piranha.nl

Mocht je meer Piranha’s kennen die niet in deze groep zitten, dan zouden wij het zeker op prijs stellen als je dit bericht doorstuurt naar zo veel mogelijk andere Piranha’s, zodat we er met z’n allen een geweldige dag van kunnen maken!

Hopelijk tot 9 mei!

Lieve groetjes,

De Lustrumcommissie