Introduik

Piranha wil zoveel mogelijk mensen enthousiast maken om te gaan duiken. Daarom bieden we samen met het duikopleidingsteam jou de mogelijkheid om een introductieduik te volgen. Tijdens een introductieduik krijg je een indruk of duiken mogelijk wat voor jou is. Samen met een enthousiaste duikbegeleider leer je in één avond de basis beginselen van het persluchtduiken.

De avond begint met één uur uitleg van de theorie. Hierna gaan we te water waar je ruimschoots de tijd hebt om kennis te maken met de duiksport. Na het duiken is er nog de mogelijkheid om met je mededuikers na te praten onder het genot van een drankje.

De kosten voor een avond introduiken zijn €15,- per persoon. Mocht je besluiten om na een introductieduik door te gaan met een duikcursus dan krijg je deze €15 weer als korting op je eerste duikbrevet. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar duiken@zpv-piranha.nl om je aan te melden, dan hoor je zo snel mogelijk wanneer er weer een introduik wordt aangepast.

Voor grotere groepen tot zo’n 20 personen bieden we in het zomerseizoen de mogelijkheid om een avondvullend programma te organiseren op ons buitenbad. Ook is het mogelijk om het duiken te combineren met één van de andere sporten van Piranha zoals rescue, waterpolo of zwemmen. Mail ons voor de mogelijkheden en de kosten die hieraan verbonden zijn.