Dames

Wij zijn de Geweldige Uitstekend Presterende Poloënde Intelligente Enschedese Schoonheden (G.U.P.P.I.E.S). Ons team bestaat uit meiden die meedoen met de wedstrijden, maar ook meiden die alleen komen trainen. Op dinsdag trainen we alleen met de dames en op donderdag trainen we ook met Heren 2. Bij beide trainingen is Sybern onze trainer en worden we bij de wedstrijden gecoacht door Gerard, Rick en Marie-Claire. Dit is ons tweede competitieseizoen en we zijn altijd op zoek naar (beginnend) talent. Je bent van harte welkom om een keer mee te doen met een training. Geïnteresseerd om een keer mee te trainen? Mail dan naar guppies@zpv-piranha.nl. We stellen onszelf graag even aan je voor:

gupsb

Gups

Gups is de allerbeste waterpoloër die er is maar vanwege zijn allergie voor water heeft hij de taak van mascotte op zich genomen welke hij erg serieus neemt. Ook als we af en toe verliezen houdt Gups een lach op zijn gezicht.

~


benteBente

Dit tennistalent is in het voordeel met haar goed getrainde rechter arm tijdens waterpolotrainingen. Ook kan dit net het verschil maken bij het scoren op toernooien.

~

.


desibDesi

Met haar trainingsbroekenalerts voor de training voegt Desi de tjappie-factor toe aan dit team van hoogopgeleide dames. Gelukkig, weet ze ons toch altijd te verblijden met een paar doelpunten tijdens de thuiswedstrijden.

~

.


eekeb

Eeke

Sketterbek, hoekig, wat wil je nog meer? Ze praat met zo’n hoge frequentie, dat zelfs Sybern het af en toe te veel vindt. Onze midachter bezit een waardevolle ongecontroleerde agressiviteit en zal beloven niet meer haar teamgenoten blauwe ogen en borsten te bezorgen.

~


esmee

Esmee

Deze nieuwe aanwinst doet de hartjes van de jongetjes van Heren 1 sneller kloppen. Ook in het water weet ze indruk te maken en blijkt het waterpoloën snel onder de knie te hebben. 

~

.


jenny

Jenny

Onze sleutel tot succes, maar helaas speelt ze bij De Houtrib. Haar motto: niet getaterd is altijd mis. Ze is net nieuw, maar rekent nu al graag (om zeer minuscule dingen) met haar teamgenoten af.

~

.


joyceJoyce

Joyce heeft een personal coach bij Heren 1 die door de weeks haar spieren warm houdt. Ze is lief, Vlaams, altijd positief en fanatiek. In haar gezinsauto brengt ze ons braaf naar de uitwedstrijden, gelukkig laat ze anderen rijden omdat ze zelf niet bij de pedalen kan.

~

.


karlijnKarlijn

Deze durfal gooide zichzelf voor de leeuwen door onze eerste competitiewedstrijd mee te doen, zonder enige waterpolotraining of -ervaring. Nu is ze geblesseerd, maar van plan een spectaculaire comeback te maken.

~

.


laurab

Laura

Klein meisje, grote bek. Ze is een beetje blind maar dat hindert niet in het spel. Aan ieders bewegingen herkent ze haar teamgenootjes wel. Samen met Eeke deelt ze fysieke en mentale tikken uit om de GUPPIES in het gareel te houden.

~


liekeb

Lieke

Deze Zweedse schone uit Lulea is ons team komen versterken met haar mooie blonde lokken. Een aanwinst voor de verdediging en laat zich niet gauw uit de tent lokken. Wij zijn trots op Lieke dat ze gescoord heeft op het toernooi, de volgende keer verwachten we ook een doelpunt van haar in het water.

~


lisanneLisanne

Uit het oog, uit het hart.. Maar gelukkig toch niet! Ook al studeert ze in Utrecht, ze blijft nog een half jaar bij ons spelen en trainen. Als au-pair zal ze daarna naar Australië de kids klaarstomen voor een glansrijke waterpolo carrière.

~


lotte

Lotte

Ook uit Friesland, maar net iets zachtaardiger dan haar oud & nieuw teamgenoot Eeke. Maar niets is wat het lijkt, ze heeft al maanden een astronomische schuld open staan bij Marie-Claire. Ze valt vooral op omdat ze na de training alvast haar pyjama (a.k.a. chilbroek) aan doet voordat ze naar huis fietst.

~


 

marieclaireb

Marie-Claire

Onze sleutel tot succes, maar helaas speelt ze bij De Dinkel. Toch is ze een waardevolle toevoeging aan het team; als coach en als topscoorder tijdens toernooien. Maar met haar discodel, komen we er wel.

~

.


myrteMyrte

Na drie jaar zoeken, wist ze eindelijk hoe ze naar het zwembad moest fietsen. Ze is aan waterpolo begonnen om toch een teamsport te kunnen doen, ondanks haar enkelblessure. Met haar technisch geneeskundige achtergrond is ze zeer geschikt als verzorger van al onze invalide spelers.

~


nienke kb

Koopmans (Nienke)

Nienke is echt een teamspeler en houdt het wij(n)gevoel er altijd goed in. Nienke ligt steevast op de midvoor positie maar zwemt altijd netjes mee terug. En ze is onze backhandkoningin en keukenprinses.

~

.


nienkel

Langerak (Nienke)

Deze lieve aanvoerster heeft afgelopen jaar goed kunnen afkijken van Eeke en wordt altijd gefeut om op te zwemmen bij wedstrijden. Ze vertegenwoordigt niet alleen de GUPPIES in de Polocie, maar ook in de kroeg met haar Brabantse gezelligheid en baldadigheid.

~


 

sanne

Sanne

Van origine schoonzwemster en is daarom nog zoekende in het water. Ze heeft haar plek gevonden in het perfectioneren van de Indische waterlelie van Koopmans. Ook begeleid ze Marie-Claire in het vergroten van haar tolerantie jegens China’s.

~


sarahb

Sarah

Ze is de burger van het team, maar in de kroeg gaat ze altijd mee shotjes doen met onze Nienke’s. Zwemmen schieten, schietend zwemmen, zwemmend schieten, het maakt eigenlijk niet uit maar dit jaar gaat ze superveel doelpunten maken. Anders krijgt ze witte wijn als straf.

~

.


shannonb

Shannon

Na een knallende carrière als keepster vorig seizoen, gaat ze dit jaar voor een positief doelsaldo zorgen als veldspeelster. Zelfs met een drankje op is Shannon nog gemotiveerd om naar de training te komen.

~

.


verab

Vera

Vera komt altijd verrassend uit de hoek met haar linkerhand. Vanwege haar zachte G kan ze het beste communiceren met Joyce. Ook zorgt ze voor trouwe supporters aan de kant.

~

.


zoe

Zoë

Geluk is niet te koop. Na een jaar werken in Heiloo, kwam ze eindelijk tot het besef dat bij Piranha wedstrijden spelen veel leuker is. Na een jaar te hebben getraind is ze helemaal klaar voor komend seizoen.

~