Dames

Wij zijn de Geweldige Uitstekend Presterende Poloënde Intelligente Enschedese Schoonheden (G.U.P.P.I.E.S). Ons team bestaat uit meiden die meedoen met de wedstrijden, maar ook meiden die alleen komen trainen. Op dinsdag en donderdag trainen we alleen met de dames en in de zomer ook samen met heren. Bij beide trainingen is Mathijs onze trainer en worden we bij de wedstrijden gecoacht door Gerard, Rick en Marie-Claire. Dit is ons derde competitieseizoen en we zijn altijd op zoek naar (beginnend) talenten. Je bent van harte welkom om een keer mee te doen met een training. Geïnteresseerd om een keer mee te trainen? Mail dan naar guppies@zpv-piranha.nl. We stellen onszelf graag even aan je voor:

gupsb

Gups

Gups is de allerbeste waterpoloër die er is maar vanwege zijn allergie voor water heeft hij de taak van mascotte op zich genomen welke hij erg serieus neemt. Ook als we af en toe verliezen houdt Gups een lach op zijn gezicht.

~


Anne Christine
Hoewel ze nieuw is bij Piranha is ze al bekend in de hogere kringen. In het begin van haar studententijd is ze begonnen als kiddo maar door de goede zorgen van ons ‘mama’ Esmee is ze een waardige guppie.

~

.


Denise
Als er tijdens de training rust is, dan weet je zeker dat Denise niet aanwezig is. Na elke uitleg wordt er minimaal drie keer nagevraagd hoe de opdracht nou ook alweer was. Dit is ook niet zo gek als je bedenkt dat ze ons eerste millennium kindje is. Gelukkig hoeven we haar niet op te voeden, want waterpoloën kan ze al!

~

.


Desi
Desi is als een diesel, langzaam in het begin, maar wanneer ze aan staat dan gaat ze er voor. Dat uit zich ook in het stoppen/minderen met waterpoloën, er zijn al drie pogingen gewaagd, gelukkig komt ze ons nog steeds in met haar gezelschap verblijden!

~

.


Eeke
Sketterbek, hoekig, wat wil je nog meer? Green Team Twente kampioene probeert de guppies ook naar een kampioenschap te slepen. Als ze er is tenminste….

~

.


esmee

Esmee

Menig heren 1 heeft om haar hart gestreden, maar er is maar 1 winnaar. Hij moet helaas nog wel bewijzen of hij onze guppie waard is. Met deze guppie in het bestuur proberen wij zeker ons voordeel te halen.

~

.


Esmée
Niet te verwarren met (J)esmee. Snelheid is er al en nu nog druk bezig met het balgevoel. Hopelijk kan ze wat van de felheid van Renske lenen en dan is ze klaar om met ons in de wedstrijden te gaan schitteren!

~

.


Eline
Onze sleutel tot succes, met haar linkerhand als geheime wapen. Helaas moet ze nog elke zaterdag werken bij papa en mama in de stad. Hopelijk zal ze met toernooien ons komen helpen!

~

.


Iris

Onze sleutel tot succes, maar helaas speelt ze bij De Watervrienden. Met al het mannelijke aanbod wat Enschede te bieden heeft, is de stap om haar vriend bij de  ‘oude’ vereniging te verlaten toch nog net wat te groot. Tot ons plezier is er wel elke training en avondje bij!

~

.


jenny

Jenny
Wifeyys, wyfes,waifies.
Tijdens haar blessure tijd, komen haar verborgen talenten naar boven en is ze een waardevolle (inval) coach. Daarnaast kleurt ze de badrand ook mooi op met haar collectie aan kleurrijke badpakken!

~

.


joyce

Joyce
Joyce heeft een personal coach bij Heren 1 die door de weeks haar spieren warm houdt. Ze is lief, Vlaams, altijd positief en fanatiek. In haar gezinsauto brengt ze ons braaf naar de uitwedstrijden, sinds dit jaar is ze gegroeid en kan ze bij de pedalen en kan ze zelf rijden. Helaas is navigeren en rijden een lastige combinatie, wat tot enge situaties zorgt.

~

.


Johanna

Onze sleutel tot succes, maar helaas speelt ze bij Dragor en is ze maar een half jaartje in het mooie Oosten. Aan haar fanatisme en conditie is geen gebrek, voor een zware waterpolo training zweet ze er makkelijk een zwemtraining af.

~

.


Johanneke

Johanneke is onze HANDIGE en fanatieke verdediger, maar ook in de aanval weet ze er nog een paar ballen in te koppen. Zelfs in brakke toestand na een Halloween huisfeest weet ze nog te schitteren tijdens een wedstrijd.

~

.


Kristy

Onze sleutel tot succes, maar helaas speelt ze bij Livo, niet te verwarren met Livio. Met toernooien heeft ze haar waarde al tentoongesteld en met het triton toernooi hebben we de beker/taart mee naar huis kunnen nemen. Hopelijk kan ze dit volgend seizoen doorzetten, zodat we ook de competitie beker kunnen bemachtigen!

 ~

.


laurab

Laura

Klein meisje, grote bek, dit is te zien in haar klimkunsten in de verdediging bij de tegenstanders.  Ze is een beetje blind maar dat hindert niet in het spel. Aan ieders bewegingen herkent ze haar teamgenootjes wel.

~

.


Laura A.K.A duikboot
Onze sleutel tot succes, maar helaas speelt ze bij Losser, een van onze geduchte tegenstanders. Gelukkig hebben we haar al genoeg in gepakt en gecharmeerd, dat ze tijdens de wedstrijd lief tegen ons was.

~

.


liekeb

Lieke

Hard en goedgericht schot uit een onverwachte hoek, maar helaas is het tijdens een wedstrijd nog niet gelukt om de bal tussen de doelpalen te krijgen. Met toernooien zien we vaak dubbel, want dan wordt er een tweede exemplaar bij ons team gevoegd. Naast dat je Lieke altijd in het water kan vinden, is ze op haar andere favoriete plek te vinden in het meest gezellige restaurant van Nederland: de ‘Mac Donalds’

~

.


Liselot
Nog een goed eindresultaat van Esmee haar opvoeding tijdens de kick – in. Als ons nieuw aankomend talent, die kan groeien tot onze sleutel tot succes. Zelfs in een recreatie badpak weet Liselot de training vol te houden.

~

.


lotte

Lotte
Deze Zweedse schone uit Linköping met haar mooie blonde lokken is ons team komen versterken. Een aanwinst voor de verdediging en laat zich niet gauw uit de tent lokken, maar de tent in lokken gaat wel makkelijker, zeker als het oud bekenden zijn. Wij zijn trots op Lotte dat ze gescoord heeft op het toernooi, de volgende keer verwachten we ook een doelpunt van haar in het water.

~

.


 

marieclaireb

Marie – Claire
Onze sleutel tot succes, maar helaas speelt ze bij De Dinkel. Toch is ze een waardevolle toevoeging aan het team; als coach en als topscoorder tijdens toernooien. Na het gescoord te hebben verdwijnt en verschijnt ze op random plekken en tijdstippen. Maar met haar discodel, komen we er wel.

~

.


myrte

Myrte
Heeft de moeilijkste taak van het gehele team op zich genomen, ze is keeper en ook nog eens onze lieve aanvoerder. De tegenstanders vinden nog weleens dat ze bang oogt, maar schijn bedriegt! Want je moet met veel komen wil je Myrte afschrikken. Myrthe is gewoon leuk, een leuk mens!

 ~

.


nienke kb

Nienke K
Het doel is nog wel moeilijk te vinden al zeker als het doel ‘’beweegt’’. Onze burger is de ingenieur van de backhand. Verder is ze een echte fan van Disney en vermaakt ze de teamgenootjes, trainer, coach met haar prachtige zangtalent. Als er is geen feestje zonder Nienke en haar tequila mixjes.

~

.


nienkel

Langerak (Nienke)

Hakkuna mattata.
Deze vrolijke krullenbol zit op dit moment in het zonnige Afrika, gelukkig komt ze ons weer aansterken in februari. Tot dan moeten we helaas onze Brabantse gezelligheid en baldigheid missen.

~

.


Nina
Maakt ons team bijna internationaal met haar vroegere woonverblijf in Duitsland. Haar gezicht was al bij het team bekend voordat we haar ooit in het echt hadden ontmoet. Tot slot is Nina de uitkomst voor al onze blessures, met haar opleiding fysio.

~

.Renske
Onze topscoorder verbaasd de tegenstander met haar kunsten. Vaak krijgt ze de vraag of ze zich niet per ongeluk bij de verkeerde club heeft ingeschreven. Door Renske haar agressie durven de GUPPIES niet altijd bij haar te liggen voor een oefening. Op het droge is ze een erg schattige meid.

~

.


 

Sanne
Sanne is altijd overal te vinden, ze zweeft de hele wereld rond. Gelukkig is Sanne onze goede oppas voor Gups. Ook probeert ze er altijd overal en op training aanwezig te zijn. Helaas speelt onze sleutel tot succes geen competitie.

~

.


Vera

Helaas door een blessure is Vera een verplichte trouwe supporter van de Guppies. Gelukkig brengt ze genoeg gezelligheid en nieuwe ideeën. Zo heeft ze ons kennis laten maken met de viandel en worden hier heuse feestjes voor georganiseerd. Daarnaast staat ze op nummer 1 met het verschillende soorten speciaal biertjes drinken. Kortom een onmisbare guppie!

~

.