Workshops

Heb jij zin om een keer met een groep te voelen hoe het is om langer dan 5 minuten onderwater te blijven, hoe je leert redden als een echte strandwacht, hoe je kan zwemmen als Ranomi Kromowidjojo of hoe het voelt om de zwaarste sport ter wereld te doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij Piranha bieden wij naast onze reguliere trainingen ook workshops aan. Er is een workshop mogelijk in duiken, reddingszwemmen, waterpolo en zwemmen. Tijdens de workshop leer jij één of meerdere van deze sporten, afhankelijk van jouw keuze. Iedere workshop valt aan te passen aan jullie wensen. Vereisten voor iedere workshop is dat je kan zwemmen. Benodigdheden zijn badkleding en eventueel een zwembril. Overige attributen zullen door ons worden verleend.

Voor meer informatie of het boeken van een workshop kun je contact opnemen met workshop@zpv-piranha.nl

Sport Tijd Prijs Inhoud Groepsgrootte
Duiken Ongeveer 3 uur (dit is inclusief theorie en een duik). De kosten van de zwembadhuur (60,- euro per uur) en 15 euro p.p. voor gebruik van het materiaal. Tijdens de workshop duiken krijg je een kleine theorieles over duiken. Na de theorieles trek je een duikpak aan en maak je een duik. Maximaal 12 personen.
Reddingszwemmen De workshop duurt minimaal een uur, de eindtijd wordt bepaald door jullie. De kosten van de zwembadhuur (60,- per uur). Tijdens de workshop reddingszwemmen leer je hoe je anderen kan redden met behulp van vervoersgrepen of hulpmiddelen. Maximaal 20 personen.
Waterpolo De workshop duurt minimaal een uur, de eindtijd wordt bepaald door jullie. De kosten van de zwembadhuur (60,- per uur). Tijdens de workshop waterpolo leer je de beginselen van het waterpolo en zal er afgesloten worden met een wedstrijd. Maximaal 20 personen.
Zwemmen De workshop duurt minimaal een uur, de eindtijd wordt bepaald door jullie. De kosten van de zwembadhuur (60,- per uur). Tijdens de workshop zwemmen leer je de verschillende zwemstijlen en technieken. Maximaal 20 personen.