Burgerwedstrijden

Naast de NSZK’s zijn er ook burgerwedstrijden waar je aan mee kan doen als zwemmer.

Welke wedstrijden zijn er?

Hiervoor is er een Whatsapp groep. Vraag de zwemcommissaris of je hierin mag als je interesse hebt om mee te doen! Dat kan door te mailen naar zwemcommissaris@zpv-piranha.nl

Startnummer

Een startnummer is een soort licentie die je hebt bij de KNZB om mee te mogen doen aan wedstrijden. Hiervoor moet je betalen, en op die manier financiert de KNZB de wedstrijden. De NSZK’s zijn hierop een uitzondering.

Je bent verplicht een geldig startnummer te hebben, en deze door te geven aan de zwemcommissaris zodat de inschrijving goed gaat. Als er iets mis mee is krijgt Piranha een boete, en deze zal standaard worden verhaald bij de persoon om wie het gaat. Om deze boetes te voorkomen is het daarom belangrijk dat de administratie klopt!

Als je geen startnummer hebt kan de zwemcommissaris/secretaris deze aanvragen voor je. Je kan dan kiezen om een dag startnummer te nemen die geldig is voor een enkele dag, of een startnummer die geldig is voor het huidig kalenderjaar.

Let op: een jaarlijks startnummer wordt automatisch elk jaar vernieuwd! Zowel het bestuur als de leden moeten opletten dat hier niet onbedoeld kosten mee gemaakt worden!

Tarieven 2018

Op basis van KNZB tarieven document

Dagstartnummer: 6.85 EUR (index C10.B2)
Jaarlijks startnummer: 39.30 EUR (index C9.1)