Commissies

Hier vind je een overzicht van de 23 commissies van Piranha. Deze zorgen ervoor dat alle zaken worden geregeld binnen de takken, maar ook voor verschillende activiteiten. Als je interesse hebt in een commissie, mail dan naar de betreffende commissie of naar bestuur@zpv-piranha.nl.

Barteam
Batavierenracecommissie (Batacie)
Chickcommissie (Chickcie)
Duikcommissie (Duikcie)
Duikactiviteitencommissie (DAC)
Duikopleidingencommissie (DOC)
Duik materiaal commissie (MATCIE)
Evenementencommissie (dĂș EVC)
ICT-commissie (ICT)
Piranha Introductie Commissie (PIC)
Kascommissie (Kasco)
Landtrainingcommissie (Stabilisacie)
Lustrumcommissie (Lucie)
NSZK-commissie (NSZKcie)
Poolpartycommissie (Poolpartycie)
Raad van Advies (RvA)
Redactiecommissie (Redaxie)
Reddingszwemcommissie (Redcie)
Statutencommissie (Statucie)
Technische Commissie (TC)
Toernooicommissie (TNC)
Waterpolocommissie (Polocie)
Zwemcommissie (Zwemcie)

Andere bezigheden…

Naast deze commissies kent Piranha meer bezigheden waaraan leden aan mee kunnen doen. Zo voldoe je ook aan de actieve leden regeling als je wedstrijd official bent, scheidsrechter of als je meedoet aan de zwembadschoonmaak. Vlak voordat het buitenbad open gaat, moet het grondig schoongemaakt worden. Dit schoonmaken wordt gedaan door Piranha. Natuurlijk zorgt het bestuur altijd voor genoeg te eten en te drinken, maar door deze schoonmaak ben je ook actief lid.

Geen commissie, maar wel leuk werk. In de periode dat het buitenbad open is, de zomer dus, bemant Piranha de kiosk bij het zwembad. Bij de kiosk worden de kaartjes gecontroleerd van de mensen die komen vrijzwemmen. Verder worden bij de kiosk snoep, ijsjes eten en drinken verkocht, een soort bardienst, maar dan buiten. Piranha krijgt een gedeelte van de winst van de kiosk. Als je in de kiosk gaat werken, krijg je gewoon betaald alsof het een vakantiebaantje is. Je kunt zelf aangeven wanneer en hoe vaak je wilt werken.

Voor meer informatie neem contact op met de interne commissaris: interne@zpv-piranha.nl