Zwem4daagse

Samen met Sportaal organiseert ZPV Piranha weer een Zwem4daagse voor jong en oud. Dit jaar zijn deelnemers welkom van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 juni in het buitenbad van de Universiteit Twente, of het buitenbad van het Aquadrome in Enschede. Door de samenwerking zijn zwemmers zowel welkom bij het Aquadrome, als bij het buitenbad van de UT, dus als je een kijkje wilt nemen bij het buitenbad van de Universiteit Twente, dan zijn jullie van harte welkom!

Elke dag kunnen zwemmers van 7:00 tot 10:00 in de ochtend, of van 15:00 tot 20:00 in de middag een afstand zwemmen van 250m, 500m of 1000m. Als het gelukt is elke dag deze afstand te zwemmen, dan kan je vrijdag de medaille ophalen!

De kosten zijn 10,00 EUR, en je met de knop hieronder aanmelden en vooraf betalen via iDeal. Aanmelden op de eerste dag is ook mogelijk, alleen kan er dan alleen contant betaald worden.

Aanmelden Zwem4daagse bij UT!

Belangrijk: Als je bij ons de aanmelding doet verwachten we dat je de eerste dag bij het buitenbad van de Universiteit Twente bent om de aanmelding compleet te maken. Als je daar aanwezig bent geweest kan er vrijdag de medaille opgehaald worden bij het buitenbad van de Universiteit Twente. Het is niet mogelijk om de medaille op een andere locatie op te halen.

Aanmelden Zwem4daagse bij Aquadrome!

Wil je graag de medaille ophalen bij het Aquadrome? Dan kan je via de link hierboven naar de website van het Aquadrome om je daar aan te melden. Daarmee wordt verwacht dat je op de dinsdag en vrijdag bij het Aquadrome bent, maar de woensdag en donderdag ben je natuurlijk ook van harte welkom op het buitenbad van de Universiteit Twente!