DF065FF9-E4C0-458B-A33D-63D1ECF99BBF_1_2

Waterpolo

Speel je graag in teamverband, gooi je graag een bal in het doel en kan je tegen een stootje?

 

Dan is waterpolo iets voor jou! Bij Piranha bestaat de mogelijkheid om de sport te leren kennen of op je eigen niveau te spelen. Competitie spelen kan zowel voor de Dames als voor de Heren, mocht je echter liever alleen meetrainen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

 

Onze waterpoloafdeling telt op dit moment twee herenteams en één damesteam. Deze worden allen getraind door onze semi-professionele trainer Mathijs Brandhorst. De teams komen uit op de volgende niveaus:

Heren 1 – 1e Klasse District

Heren 2 – 4e Klasse District

Dames 1 – 2e Klasse District

Naast trainingen en wedstrijden worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan het bezoeken van toernooien (in zowel het binnen- als buitenland), borrels en overige activiteiten zowel in als buiten het bad! Hopelijk zien we je binnenkort samen met ons een balletje gooien! Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact op nemen met onze waterpolocommissie via de mail polocie@zpv-piranha.nl.

waterpolo.png

Wedstrijden

Bijna ieder weekend vanaf september tot en met april worden er wedstrijden gespeeld door onze 3 teams.

Corona Protocol Wedstrijden

Vanwege het COVID-19 virus zijn wij verplicht een corona protocol te voeren. Alle bezoekende teams zijn verplicht deze te lezen en zich te houden aan de beschreven maatregelen. De protocollen zijn hieronder te downloaden.