top of page
NSZK07_-1_edited.jpg

Zwemmen

Bij Piranha bieden wij verschillende trainingen aan voor zowel de gevorderde zwemmer als de beginnende zwemmer. Het maakt dus niet uit of je een beginnende zwemmer bent of al je hele leven in het zwembad ligt, bij Piranha kan je terecht! We hebben namelijk drie verschillende trainingsniveaus:

 

  • Zwemmen 3 is bedoeld voor diegene die graag hun techniek beter onder de knie willen krijgen. Bij ons leer je de basis van alle slagen. Daarnaast bouw je in deze groep je conditie op. 

  • Zwemmen 2 is bedoeld voor diegene die hun techniek redelijk op orde hebben, maar graag hun snelheid en hun conditie willen opvoeren. Daarnaast doen een aantal van deze zwemmers mee aan de nationale kampioenschappen voor studenten (NSZK). 

  • Zwemmen 1 is bedoeld voor de snelle en ervaren zwemmers. Zij doen vaker mee met toernooien en wedstrijden. Er zijn ook een aantal die mee doen aan NK’s. 

 

Naast de trainingen doen we ook fanatiek mee aan de Nederlandse studenten competitie door heel Nederland (NSZK’s), waar naast onze eigen leden nog vele anderen studentenzwemmers aan mee doen. De perfecte manier om nog meer enthousiaste zwemmers te leren kennen! Deze wedstrijden zijn individueel en in groepsverband. Aan deze wedstrijd is ook een feest verbonden, om er een gezellig weekend van te maken! 

Ook organiseren we eens per 2 jaar een van deze competities in het buitenbad op de UT en komen er zo'n 400 zwemmers uit heel Nederland naar Enschede. 

De ZwemCie organiseert doorgaans in ieder geval vier activiteiten per jaar en daarnaast zijn we na de training vaak te vinden op het buitenbad voor de gezelligheid. Ook organiseren we jaarlijks een zwemvierdaagse.

 

Heb je vragen of wil je een keertje meetrainen? Stuur ons een mailtje via: zwemcie@zpv-piranha.nl

zwemmen.png
Zwemmen
bottom of page