Huidig bestuur

IMG_0110.jpg

v.l.n.r. Romeo Dijkstra, Aaron Hendriksen of Hendriks, Ilse Mulder, Denise Bouma, Pieter Breel, Rinke Hiel

BESTUUR 2020-2021 DER ZPV PIRANHA “PISCIBUS AMICIS PROMPTUS”

bestuur@zpv-piranha.nl

 

Voorzitster (Praeses) – Ilse Mulder

De Praeses neemt binnen het bestuur de voorzittersrol op zich. Zij zit de bestuursvergaderingen en Algemene Vergaderingen voor. De voorzitster draagt ook zorg voor de andere bestuursleden en zorgt ervoor dat zij hun taken goed vervullen. Tevens houdt de voorzitster praatjes op borrels, gala’s en andere gelegenheden. De voorzitster is verantwoordelijk voor o.a. de Raad van Advies en de Technische Commissie.

 

Contact: voorzitter@zpv-piranha.nl

 

Secretaris (Ab actis) & Polo commissaris– Denise Bouma

De secretaris heeft binnen het bestuur een redelijk vaste functie. Zij stelt notulen op tijdens bestuursvergaderingen en Algemene Vergaderingen en stelt voor de andere bestuurders actiepunten op. De secretaris schrijft ook de tweewekelijkse nieuwsbrief en is verantwoordelijk voor het archief en ledenbeheer.

 

Contact: secretaris@zpv-piranha.nl

 

Penningmeester (Quaestor) & Rescue commissaris – Aaron Hendriksen of Hendriks

De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Hij houdt de geldstromen van de vereniging in de gaten en voert maandelijks incasso’s uit. De penningmeester vergadert ook regelmatig met de Kascommissie, waar hij gecontroleerd wordt op zijn taken.

Contact: penningmeester@zpv-piranha.nl

Interne Commissaris (Assessor) & Duik commissaris – Pieter Breel

De interne commissaris gaat over alle interne zaken binnen de vereniging. Hij regelt de kledingacties en is coördinator van het barteam en het kioskteam. De interne commissaris fungeert ook als bedrijfsleider van de kiosk op het buitenzwembad. Tevens is hij verantwoordelijk voor de zwembadschoonmaak en de bedankjes op de Actieve Ledenactiviteit.

 

Contact: interne@zpv-piranha.nl

Activiteitencommissaris (Assessor actium) – Romeo Dijkstra

De activiteitencommissaris zorgt dat alle activiteiten goed georganiseerd worden en zorgt ervoor dat de kleedkamers voorzien zijn van activiteitenposters. Hiernaast is de activiteitencommissaris een belangrijke schakel voor commissies, door hen te ondersteunen in het organiseren van activiteiten.

 

Contact: activiteitencommissaris@zpv-piranha.nl

Vicevoorzitter (Assessor) & Zwem commissaris – Rinke Hiel

De vicevoorzitter is verantwoordelijk voor de sponsoring en zorgt voor het contact met de broertjes- en zusjesverenigingen. Hiernaast is de vicevoorzitter bezig met de langetermijnvisie van onze vereniging.

 

Contact: vicevoorzitter@zpv-piranha.nl