top of page
P1000936.JPG

Over ZPV Piranha

ZPV Piranha is sinds 1965 de onder- en boven watersportvereniging van de Universiteit Twente. Piranha bestaat uit 4 takken: duiken, rescue, waterpolo en zwemmen. Hiernaast bieden wij ook landtraining aan samen met Kronos, de Drienerlose Atletiek Vereniging. Als je lid wordt van Piranha kun je met alle vier de takken en de landtrainingen meedoen.

 

Naast de trainingen organiseert Piranha ook verscheidene evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de legendarische Poolparty tijdens de Kick-In van de universiteit, of het jaarlijkse verenigingsweekend. Natuurlijk organiseren we nog veel meer evenementen. Benieuwd hiernaar? Kijk dan vooral naar de aankomende en recente evenementen!

 

Wil je lid worden van Piranha? Kom dan gerust een keertje langs bij één van onze trainingen in het binnen- of buitenbad op de UT of het Slagman. Wil je graag een keer duiken? Stuur dan eerst een mailtje naar duiken@zpv-piranha.nl, hier krijg je meer informatie over de exacte locatie en tijd. Meer informatie over lid worden van Piranha kun je vinden op de pagina lid worden. Verder vind je op de website nog informatie over de verschillende takken, trainingstijden en meer. Heb je vragen of wil je extra informatie? Stuur dan een e-mail naar info@zpv-piranha.nl of kom langs tijdens één van onze trainingstijden!

Logo Piranha Filled Vector + Name (1).pn
bottom of page