top of page

Internationaal waterpolotoernooi

30, 31 augustus & 1 september 2024

 

Lieve waterpololiefhebbers,

 

Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als wijzelf, op 30, 31 augustus & 1 september 2024 gaat het jaarlijkse TNC-toernooi van Z.P.V. Piranha weer van start! Dit toernooi zal plaatsvinden op het buitenbad van de Univeristeit Twente in Enschede, en gezamenlijk zullen wij wedstrijden spelen, feesten en natuurlijk genieten van alle gezelligheid die komt kijken bij een zomers toernooi!

 

Dus stap een wereld binnen waar water verwondering ontmoet, waar de echo's van de geschiedenis zich vermengen met het gejuich van de menigte! Welkom bij het waterpolotoernooi 'Nacht in het Mu-sea-um', waar het zwembad verandert in een tijdmachine en elke plons een reis door de eeuwen heen is.

 

Op de vrijdagavond trappen we af met welkomstborrel. De wedstrijden zullen op zaterdag starten en worden gevolgd door een groot feest op de zaterdagavond. Op zondag gaan we verder met de wedstrijden, welke dan tot ongeveer 15:00 zullen duren. Hierna zal de prijsuitreiking plaatsvinden. 

 

De teams zullen worden verdeeld over 4 poules, namelijk:

  • Heren hoog

  • Heren laag

  • Dames

  • Gemengd (beginners)

 

Voor alle deelnemers is het mogelijk 1 of 2 dagen te overnachten op het terrein, de kosten hiervan zijn € 8 en zijn goed voor de huur van het terrein en een overheerlijk ontbijt. Op zaterdagavond kunnen alle spelers blijven voor een avondmaaltijd, de kosten hiervan zullen rond de € 15 liggen.

 

De inschrijvingen zijn vanaf nu ook gelijk geopend, en dat kan via dit inschrijfformulier. De inschrijfkosten per team is € 130. Wij accepteren ook inschrijvingen via de e-mail. We horen graag van jullie, maar wel graag vóór 30 juni zodat we het toernooi op tijd tot in de puntjes kunnen uitwerken.

 

Om de wedstrijden in goede banen te leiden zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar scheidsrechters die het leuk vinden om op het toernooi te fluiten. Bent of kent u iemand die dit graag doet? Geef jezelf of hem of haar dan op via het aanmeldformulier van het team of stuur ons een mail..

 

Pak je caps, trek je toga's aan en maak je klaar om een ​​plons te maken en de geschiedenisboeken te herschrijven, doel voor doel, in dit onvergetelijke toernooi waarbij het museum tot leven komt en de kampioenen in de legende worden geëtst!Met vriendelijke groeten,
De toernooicommissie 2024 der ZPV Piranha
Bo, Denise, Esmee, Evan, Ilse, Sander

Email: tnc@zpv-piranha.nl 

Ilse: 0683050207

bottom of page