top of page

Internationaal waterpolotoernooi

2, 3 en 4 september 2022

 

Beste waterpoloërs,

Ook dit jaar organiseert ZPV Piranha een internationaal waterpolotoernooi, op 2, 3 en 4 september 2022.  Het toernooi kun je zien als de opwarmer voor het komende competitie, naar natuurlijk ook alle gezelligheid wat het toernooi met zich meebrengt.

Het theme van dit jaar is, Back to the Past, dus verkleed je als jouw favoriete tijdperk op het feest, en reis met ons mee terug het verleden in!  Het toernooi vindt plaats in het buitenbad van de Universiteit Twente.

 

Op de vrijdagavond trappen we af met een welkomstborrel. De wedstrijden zullen op zaterdag starten en worden gevolgd door een groot feest op de zaterdagavond. Op zondag gaan we verder met de wedstrijd, welke dan tot ongeveer 16:00 zullen duren. Hierna zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

 

De teams zullen worden verdeeld over 4 poules, namelijk:

  • Heren hoog

  • Heren laag

  • Dames

  • Gemengd (beginners)

 

Er is de mogelijkheid om beide nachten te overnachten op een camping op loopafstand van het zwembad. Deze overnachting kost €10 en is inclusief ontbijt. Op de zaterdagavond wordt er voor €9 een maaltijd geregeld.

 

Het inschrijfgeld bedraagt €90 per team. Inschrijven kan via: opgave team Piranha waterpolotoernooi.  De inschrijving sluit op 30 juli.

 

Om de wedstrijden in goede banen te leiden zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar scheidsrechters die het leuk vinden om op het toernooi te fluiten. Bent of kent u iemand die dit graag doet? Geef jezelf of hem/haar dan op via:

opgave scheidsrechter Piranha waterpolotoernooi

 

Mochten er onduidelijkheden zijn kunt u altijd contact opnemen met ons via de mail tnc@zpv-piranha.nl of met Wout (boel) Vissers 0642013013

 

We hopen jullie allemaal te zien op het toernooi!

 

Met vriendelijke groeten,

De toernooicommissie 2022 der ZPV Piranha

Stefan, Esmee, Bram, Adam, Wout (boel), Denise

bottom of page