top of page

Sponsoren

GOED NIEUWS!! Piranha heeft een nieuwe sponsor! Als visjes zitten wij natuurlijk het liefst in het water, maar wat dacht je van landtrainingen? Train bijvoorbeeld je buikspieren met een ab-workout of ga lekker touwtje springen! Bij onze nieuwe sponsor Matchu Sports vind je in ieder geval alles wat je nodig hebt voor jouw landtraining (en dat met korting!!).

Matchu Sports biedt al ruim zes jaar een groot assortiment aan fitness- en crossfit artikelen aan. Maar ook vind je er producten zoals sporttape en massageguns, om je blessures te verhelpen of juist te voorkomen. Bij Matchu Sports hebben ze eigenlijk alles wat je nodig hebt om van je kamer een sportschool te maken.

Het leuke is dat Matchu Sports gewoon in Enschede zit, je haalt dus echte Twentse sportspullen in huis. En hoe doe je dat nou beter dan met 10% korting! Gebruik daarom de code PIRANHA10 bij het afrekenen. En als je via deze link bestelt gaat er ook nog eens een deel van jouw bestelbedrag naar Piranha toe! Zo steun je dus de club, hoe leuk is dat!? Dus gebruik de link en bestel!

WhatsApp Image 2022-01-31 at 19.24.24.jpeg

Matchu Sports

De Salland Clubactie

Ben je nog op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Dan ben je nog precies op tijd! Ga naar www.salland.nl/zpvpiranha en meld je aan! De vereniging en jijzelf verdien er hier aan, dubbel winnen dus. Meer info is op de poster te vinden!

zpvPiranha-1.jpg
zpvPiranha-2.jpg
bottom of page