GST2010_004-.jpg

Sporten

Bij Piranha bieden we vier verschillende sporten aan: Duiken, rescue, zwemmen en waterpolo. 

Duiken

Z.P.V. Piranha verwelkomt je, of je nu al een duikbrevet hebt of niet Voor onervaren duikers bieden wij de mogelijkheid om een ​​duikbrevet te halen zodat je kunt genieten van de schoonheid van alles onder de oppervlakte.

 

Voor de meer ervaren duikers bieden we de mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan specialisaties te verwerven of zelfs om vaardigheden aan te scherpen tot het niveau van DivePro of instructeur.

 

Als je eenmaal een duikbrevet hebt, ben je van harte welkom om met ons mee te doen aan verschillende duiken verspreid over Nederland en zelfs daarbuiten. Onze duikers gaan vaak een dag of weekend duiken. Verder duiken we graag in het zwembad of de duiktoren voor een gezellig potje onderwatervoetbal of andere leuke spelletjes. Geen zorgen dat je zelf dure duikuitrusting moet aanschaffen. Z.P.V. Piranha heeft duikuitrusting beschikbaar voor onze leden. Mocht je toch je eigen materialen willen aanschaffen, dan kunnen we je natuurlijk adviseren en helpen bij het vinden van de meest geschikte uitrusting voor jou. Vragen? Stuur ons een e-mail op: Duiken@zpv-piranha.nl

Rescue

Of je nu al bekend bent met het concept badmeester of helemaal nieuw bent, je bent van harte welkom om bij ons te komen trainen. Dus je bent nieuw bij het concept? Onze levensredders kunnen je leren hoe je iemand kunt redden die verdrinkt. Wij bieden de mogelijkheid om een ​​internationaal erkend levensreddend certificaat te behalen en je te trainen in de levensreddende sport.

 

Heeft u zelf al een flink aantal slachtoffers gered dan bieden wij u een uitdagender programma aan. Naast de redder in noodcertificaten bieden we een reddingsbootcursus in open water, reddingscertificaten voor boten en zelfs instructeurscertificaten. We leren je hoe je verdrinking kunt voorkomen door je praktische vaardigheden aan te leren, zoals eerste hulp, verschillende reddingsmethoden en wat theoretische kennis.

 

Daarnaast zijn we aanwezig op sportevenementen en festivals om de veiligheid van de deelnemers aan dat evenement te waarborgen. Last but not least: wat dacht je van de perfecte zomerbaan? Onze leden zijn actieve bewakers op enkele van de Nederlandse stranden en jij ook. Vragen? Stuur ons een e-mail op: rescue@zpv-piranha.nl

Waterpolo

Bij Z.P.V. Piranha bieden wij trainingen aan voor zowel ervaren als onervaren waterpolospelers. We hebben teams die op verschillende niveaus in de competities spelen. Het maakt niet uit of je mee wilt doen aan de wedstrijden of dat je alleen geïnteresseerd bent in de training. Er is één team voor vrouwen met spelers van verschillende niveaus die meedoen aan de competities. Voor mannen zijn er twee mogelijke teams:

  • Heren 1 neemt deel op het hoogste niveau van de competities en bestaat uit ervaren spelers die meedoen aan de competitie.

  • Men 2 concurreert op een lager niveau en bestaat uit zowel ervaren als onervaren spelers. Sommige van deze spelers doen ook mee aan de competitie en andere niet.

Vragen? Stuur ons een e-mail op: polocie@zpv-piranha.nl

 
 
 

Zwemmen

Bij Z.P.V. wij bieden de mogelijkheid om uw techniek te verfijnen en om nog sneller te leren zwemmen.

  • Zwemmen 3 is bedoeld voor diegenen die de techniek van verschillende slagen onder de knie willen krijgen. We leren je hoe je een perfecte freestyle kunt doen of kunt draaien.

  • Zwemmen 2 is bedoeld voor degenen die de meeste technieken onder de knie hebben en hun snelheid willen verbeteren.

  • Zwemmen 1 is bedoeld voor de snellere zwemmers en is geschikt voor diegenen die veel ervaring hebben of zelfs hebben deelgenomen aan zwemwedstrijden.

Vragen? Stuur ons een e-mail op: zwemcie@zpv-piranha.nl

 

Contact

ZPV Piranha
Postbus 217
7500 AE Enschede
info@zpv-piranha.nl

Follow Us

  • Instagram
  • Facebook