GST2010_004-.jpg

Sporten

Bij Piranha bieden we vier verschillende sporten aan: duiken, rescue, zwemmen en waterpolo. 

Duiken

Bij Z.P.V Piranha kun je de wonderen van de gewichtsloze onderwaterwereld verkennen.

Nog nooit gedoken?

Wij bieden introductieduiken aan om kennis te maken met Scuba Duiken. Bevalt het, dan kun je meedoen met onze Open Water cursus. Als je deze cursus hebt afgerond, ontvang je een wereldwijd erkend duikbrevet, waarmee je kunt genieten van de schoonheid van de natuur onder het wateroppervlak.

Al een duikbrevet?

Ga mee op duikdagen en -weekenden hier in Nederland of zelfs vakanties naar het buitenland. Tijdens de koudere maanden duiken we ook in het zwembad of de Duiktoren in Enschede om onze vaardigheden op peil te houden.

Op zoek naar meer uitdaging?

Wij bieden verschillende specialty cursussen aan zoals nachtduiken en diepduiken.

Is duiken niet duur?

Onze cursussen zijn betaalbaar, zelfs voor studenten. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de aanschaf van dure duikuitrusting, want Z.P.V. Piranha heeft duikuitrusting beschikbaar voor leden.

Vragen? Stuur ons een email op: duiken@zpv-piranha.nl

Rescue

Of je nu al bekend bent met het concept badmeester of helemaal nieuw bent, je bent van harte welkom om bij ons te komen trainen!

 

Dus je bent nieuw bij het concept? Onze levensredders kunnen je leren hoe je iemand kunt redden die verdrinkt. Wij bieden de mogelijkheid om een ​​internationaal erkend levensreddend certificaat te behalen en je te trainen in de levensreddende sport.

 

Heb je zelf al een flink aantal slachtoffers gered dan bieden wij een uitdagender programma aan. Naast de redder in noodcertificaten bieden we een reddingsbootcursus in open water, reddingscertificaten voor boten en zelfs instructeurscertificaten aan. We leren je hoe je verdrinking kunt voorkomen door je praktische vaardigheden aan te leren, zoals eerste hulp, verschillende reddingsmethoden en wat theoretische kennis.

 

Daarnaast zijn we aanwezig op sportevenementen en festivals om de veiligheid van de deelnemers aan dat evenement te waarborgen. Last but not least: wat dacht je van de perfecte zomerbaan? Onze leden zijn actieve bewakers op enkele van de Nederlandse stranden.

 

Vragen? Stuur ons een e-mail op: rescue@zpv-piranha.nl

Waterpolo

Bij Z.P.V. Piranha bieden wij trainingen aan voor zowel ervaren als onervaren waterpolospelers. We hebben teams die op verschillende niveaus in de competities spelen. Het maakt niet uit of je mee wilt doen aan de wedstrijden of dat je alleen geïnteresseerd bent in de training.

 

Er is één team voor vrouwen met spelers van verschillende niveaus die meedoen aan de competities of alleen meetrainen.

 

Voor mannen zijn er twee mogelijke teams:

  • Heren 1 neemt deel op het hoogste niveau van de competities en bestaat uit ervaren spelers die meedoen aan de competitie.

  • Heren 2 concurreert op een lager niveau en bestaat uit zowel ervaren als onervaren spelers. Sommige van deze spelers doen ook mee aan de competitie en andere niet.

Naast de normale competitie, doen wij ook geregeld mee met studentenwedstrijden en organiseren wij jaarlijks ook ons eigen toernooi. 

 

Vragen? Stuur ons een e-mail op: polocie@zpv-piranha.nl

 
 
 

Zwemmen

Bij Z.P.V. wij bieden de mogelijkheid om uw techniek te verfijnen en om nog sneller te leren zwemmen. Het maakt dus niet uit of je een beginnende of ervaren zwemmer bent. Wij bieden trainingen aan voor 3 verschillende niveaus. 

  • Zwemmen 3 is bedoeld voor diegenen die de techniek van verschillende slagen onder de knie willen krijgen. We leren je hoe je een perfecte freestyle kunt doen of kunt draaien.

  • Zwemmen 2 is bedoeld voor degenen die de meeste technieken onder de knie hebben en hun snelheid willen verbeteren.

  • Zwemmen 1 is bedoeld voor de snellere zwemmers en is geschikt voor diegenen die veel ervaring hebben of zelfs hebben deelgenomen aan zwemwedstrijden.

Naast trainingen doen wij ook fanatiek mee met de studentenzwemwedstrijden over heel Nederland waar naast het zwemmen ook tijd is om zwemmers van andere studentensteden te leren kennen.

Vragen? Stuur ons een e-mail op: zwemcie@zpv-piranha.nl