Heren 1

‘SOIT! JOIE DE VIVRE: Das belangrijk!’

De kans is groot dat je er eentje tegenkomt. Iemand uit De Elite groep, een echte bikkel, een brok dynamiet, een held. Samen onderscheiden zij zich, door meer passie, hartstocht, techniek, tactiek en geweld per vierkante meter aan de dag te leggen dan welk levend wezen dan ook. Velen zouden graag tot De Elite behoren, maar deze eer is slechts voor weinigen weggelegd. Ze worden aanbeden door, bewonderd door, en zijn een groot voorbeeld voor iedereen. Er wordt naar ze uitgekeken, en wanneer ze gezien worden, komt er een weldadig gekreun naar boven, staan de blikken op onderdanigheid en loopt het kwijl uit de mondhoeken. Ook dit seizoen trekken ze weer door het land om de vaandel waardig te verdedigen en daar waar nodig respect te oogsten bij de nog onwetende. Het vlaggenschip van Piranha, het eerste herenteam, De Elite. In numerieke volgorde bestaat De Elite uit:

~~~

joost

Van Kouwen Junior

Schenkt in de kroeg enkel uit eigen destillaat. Moet het bier nog leren brouwen en waarderen, tot die tijd is en blijft hij een feut. Naast het verzamelen van P-tjes tijdens een wedstrijd heeft hij ook op miraculeuze wijze weten te scoren.

rick

Van Kouwen Senior

De aanvoerder van het team en heeft tegenwoordig een koekblik van een auto welke (soms) met moeite de afstanden aflegt. Op wonderbaarlijke wijze heeft hij ook een vriendin gekregen maar hierdoor is de liefde voor het spel nog niet verdwenen.

alwin

Alwin van Olst

Hattem nog bier? Weet nog weleens met z’n motor voorbij de juiste afslag te scheuren. Heeft in het water helaas minder paardenkracht dan zijn stalen ros.

jesse

Jesse Vink

Gezien zijn huis op instorten stond door de trillingen in het gat waar hij vandaan komt, is hij opzoek gegaan naar een nieuw gat. Al heeft hij nog geen nieuw gat gevonden, is hij wel in Enschede beland. We vinden het heel fijn dat hij er is, maar hij blijft nog wel een blinde vink.

gerard

Gerard Osinga

Na lange revalidatie terug binnen de elite. We weten niet wat de artsen met hem hebben gedaan, maar we hopen op een doelpuntenmakende machine. Helaas is er niets gedaan aan z’n accent.

jeroen

Jeroen v/d Stee

De rots in de branding. Weet op sublieme wijze zijn anker uit te gooien op de midvoor positie en met minimale inspanning de overtocht naar de andere kant van het bad te volbrengen. De beruchte van-der-Stee-backhand vergaart met de jaren meer bekendheid.

jorrit

Jorrit Westra

Deze nep fries ligt meer in zijn bed dan in het water. Hij scoort vooral op nonchalante wijze met een kater.  Houdt er vooral van om vanaf de middellijn de bal over de keeper heen te tateren. Ook duikt hij regelmatig naar de bodem maar zonder een schat te vinden.

chris

Christiaan Neeb

Ook al gooit hij met zijn verkeerde hand, we gaan al veel te veel naar links in dit land. Mist vele trainingen door het ‘prominente’ bestuur als we hem hier op aanspreken wordt hij een beetje zuur. Als feut mag hij nog veel leren, maar voor nu mag hij ons water beheren.

jari

Jari Kamphuis

Jari heeft binnen het team maar één doel, daar mogen echt geen ballen bij. Maar hiervoor ligt de lat soms wat te hoog, maar vaak gaat het net goed.

sybern

Sybern Huizinga

Probeert nog iets te maken van bovenstaand zooitje. Komt altijd vol goede moed naar het zwembad. Soms zakt zijn moed net als de conditie van de spelers naar de bodem van het zwembad. Heeft de verkeerde afslag genomen in het beleidsplan van BRC, dacht bij Piranha hoofdklasse te kunnen gaan trainen. Maar bovenal galmt zijn naam nog altijd door het zwembad aan het begin van de wedstrijd!